Over ons

Waarom kiezen voor Verbuilding?

Voor kinderen

Verbuilding is gestart vanuit jarenlange ervaring in het werken met kinderen en gezinnen, op school, in de kerk en op straat. Vanuit die ervaring zijn nu de pop-up escaperooms ontstaan. Deze escaperooms zijn gericht op kinderen. Ze zijn uitdagend en informatief 

 

 

Pop-up
op eigen locatie

De escaperooms van Verbuilding hebben een pop-upkarakter. Ze kunnen dus verschijnen in woonkamers, op school, in de kerk, op kamp of in een wijkgebouw.

Op maat

Dat maakt de escaperooms uniek en gemakkelijk aan te passen aan elke situatie. Verbuilding is flexibel en gaat graag in gesprek om te kijken wat nodig is om deze escaperoomervaring bij jou tot een succes te maken!

"De droom van Verbuilding is om mensen, groot of klein, met elkaar te verbinden, te versterken en hen mee te nemen in verwondering."

Verbuilding Visie

verbinden, versterken, verwonderen

Verbinden

Verbinding ontstaat bij het opdoen van gezamenlijke ervaringen en een gemeenschappelijk verhaal hebben. Wanneer mensen  zich aan elkaar verbinden ontstaan vriendschap; vanuit herkenning, begrip en vertrouwen. De escaperooms van Verbuilding dragen daar graag aan bij.

Versterken

Versterken gebeurt bij Verbuilding door het samen optrekken, samenwerken, elkaars talenten benutten en die talenten  samen vieren.

 

Verwonderen

Verwonderen is bij Verbuilding genieten van het moment, stil staan, maar ook nadenken over wat je beweegt