Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Verbuilding

Dit document bevat de Algemene Voorwaarden van Verbuilding. Deze zijn van toepassing op de geleverde producten en diensten van Verbuilding. Door een boeking te plaatsen op de website of het deelnameformulier te ondertekenen gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden.

 

Escaperooms Verbuilding

Verbuilding biedt Escaperooms op locatie aan, met name gericht op kinderen in de leeftijd van 8-12 jaar. Tijdens de Escaperoomervaring wordt een groep “opgesloten” in een ruimte met de opdracht deze binnen een van te voren bepaalde tijd te ontsnappen. Door puzzels, aanwijzingen, raadsels en opdrachten moeten de deelnemers ontdekken hoe zij kunnen ontsnappen.
De groepsgrootte is afhankelijk van de grootte van de ruimte waarin de Escaperoom wordt gespeeld en kan variëren van 2 tot 10 personen.

Afhankelijk van de ruimte kunnen deelnemers echt opgesloten worden. Tijdens het spel is er, i.v.m. het mogelijk voordoen van calamiteiten, altijd contact zodat de deur geopend kan worden wanneer nodig.

 

Reserveren

De Escaperooms van Verbuilding kunnen alleen gespeeld worden wanneer deze tijdig zijn gereserveerd. Een reservering kan gemaakt worden via de website. Een reservering wordt gedaan voor de door u gekozen escaperoom op datum en voor het door u opgegeven aantal deelnemers.
De prijzen zijn exclusief evt. reiskosten. Bij reistijd door Verbuilding, naar de door u aangegeven locatie, van meer dan een uur kan er een extra toeslag op de prijs bijkomen.

 

Wijzigingen en annuleren

Het doorgeven van wijzigingen in de reservering dan wel het annuleren van de reservering kan tot uiterlijk 3 dagen voor de door u gereserveerde datum. Daarna behoudt Verbuilding zich het recht voor om de gereserveerde Escaperoom dan wel het gereserveerde aantal deelnemers in rekening te brengen.

 

Aanvangstijdstip

In verband met de opbouw van de gereserveerde Escaperoom op de door u gewenste locatie dient het voor Verbuilding mogelijk te zijn minimaal 1 uur voor aanvang van het spel toegang te hebben tot de locatie.
Wanneer dit niet mogelijk is, kan Verbuilding niet garant staan voor het in goede banen leiden van het spel.

Speelt u het spel op een locatie van Verbuilding dan dient u uiterlijk 10 minuten voor aanvang aanwezig te zijn. Indien de deelnemers later arriveren houdt Verbuilding zich het recht voor om het gereserveerde spel geen doorgang te laten vinden, maar wel de reservering in rekening te brengen.

 

Aansprakelijkheid en Eigen risico

Verbuilding is niet aansprakelijk voor beschadiging, diefstal van persoonlijke eigendommen of enig letsel tijdens het spelen van de Escaperoom. Het deelnemen aan de activiteit geschied op eigen risico. Schade, in welke vorm dan ook, kan niet worden verhaald op Verbuilding.

Daarnaast behoudt Verbuilding het recht om schade aan eigendommen van Verbuilding te verhalen op de veroorzaker daarvan.

 

 

Instructies

Instructies van medewerkers van Verbuilding dienen ten alle tijden te worden opgevolgd. Wanneer dit niet gebeurd kunnen deelnemers worden uitgesloten van deelname.

NU beschikbaar: Kerst-Escaperoom "De verdwenen schatten"